Home » Grote Maat Kleding » Pierre Cardin Broeken

Pierre Cardin Broeken

 

Geef het geschenk van bier: 10 bieren die geweldige cadeautjes maken

Velen van ons zijn niet vanzelf zo groot geworden. We houden bijna allemaal wel van een biertje, en bier geven als cadeau wordt steeds meer gedaan in Nederland.

Nou is bier geven een lastige onderneming. Niet alleen zijn er een ontelbaar aantal opties bij een goede flessenwinkel, maar je wilt niet een verkeerde keuze maken alleen door een verkoopmedewerker die probeert om oude voorraad te verplaatsen. De juiste fles is meer dan alleen een goed biertje. De juiste fles is ook iets leuks waar je een gesprek over kunt hebben tijdens het verjaardagsfeestje. Als je een bierliefhebber in je leven hebt en je je helemaal verloren voelt, laat ons dan helpen. Hier zijn 10 prachtige bieren die je als cadeau kunt geven.

Cascade

Sinds 2006 heeft Cascade een aantal van de beste zure bieren die dit land te bieden heeft gemaakt. Met trends die de voorkeur geven aan een stilistische visie, heeft Cascade vastgehouden aan haar formule van het gebruik van vers fruit en unieke ingrediënten om serieus smakelijke en serieus scherpe aanbiedingen te maken. Waarom is een zuur biertje het perfecte geschenk? Nou, om te beginnen kan een zuur langer achterblijven dan die IPA's met gedropped water die binnen een paar weken vallen, dus ze hoeven het dopje niet voor het nieuwe jaar al open te maken.

Vanwege de ingrediënten en de benodigde tijd is een zuur meestal ook aan de duurdere kant, dus een fles geven is iets leuker dan bijvoorbeeld een 6-pack Heineken. Terwijl we Apricot Ale hebben geselecteerd, kun je elke Cascade-fles kiezen die je tegenkomt; ze zijn bijna allemaal hemels. Hoewel niet overvloedig, zou u niet de moeilijkste tijd moeten hebben om een ​​fles op te zoeken bij de brouwerij in Portland

Sam Adams Utopias

Hoewel het verre van gemakkelijk is, is het opsporen van een fles Utopia niet onmogelijk, vooral dankzij het prijskaartje dat niet-bierachtig is. Met een prijs van $ 200 + een fles is het niet bepaald het geschenk voor een informele kennismaking. Maar als je een bierliefhebbend gezinslid, baas of iemand bij je in de buurt hebt, is dit de fles die ze nooit zelf hebben verspild. Verkocht in een aantrekkelijke mini-still, zal het "bier" binnenin hen meer aan een drank na het avondeten herinneren dan aan een standaard brouwsel. Dat betekent niet alleen dat ze er nog een tijdje van kunnen genieten, maar het is ook een bierervaring die ze nooit hebben gehad. We raden aan rond te bellen voordat je naar buiten gaat, want het bier is verre van een nietje. En aangezien het niet in 2016 verscheen, kan het nodig zijn om wat jacht te kopen.

Haar van de hond Adam

Hair of the Dog is, net als Cascade, altijd op het ritme van hun eigen drum gemarcheerd. De legendarische brouwerij richt zich minder op de nieuwste hopvariëteit om toe te voegen aan hun basis-IPA en wat het hot item ook is om te laten vallen, en richt zich op grote, gewaagde, ongewone bierstijlen. Dus terwijl je Blue Dot India Pale Ale kunt oppikken, raden we echt iets als Adam aan. Adam is een Old Ale die het beste wordt geserveerd na een maaltijd. Het was het eerste bier dat Hair of the Dog uitbracht toen het in 1993 werd geopend en bevat noten van chocolade en sigaren. Het is gewoon het soort drinkervaring dat de winter vereist. Als je toegang hebt tot hun bieren en je wilt een geschenk dat echt indruk zal maken, probeer dan Adam en een van zijn varianten - Adam From The Wood of Cherry Adam From The Wood - lastig te vallen en een unieke drinkervaring te geven.


Handelaar Joe's Vintage Ale

We weten wat je denkt: geef ze een biertje van Trader Joe's? Luister naar ons. De favoriete drukke, luidkeelsige supermarkt van iedereen heeft een slaperig biertje op zijn handen. Trader Joe's Vintage Ale, dat elk jaar voor de vakantie wordt uitgebracht, is uitzonderlijk en de prijs ($ 5,99) kan niet kloppen. Als je een feest bijwoont dat wordt georganiseerd door een bierliefhebber en een klein geschenk nodig heeft, dan is dit het. Trader Joe's Vintage Ale wordt gebrouwen door Uniqbroue, dezelfde Canadese brouwerij die de ontzettend heerlijke klassieker La Fin Du Monde voortbrengt, en dat is maar goed ook. Het donkere ale in Belgische stijl zit vol met seizoensgebonden tonen, zoals bakkerskruiden, gember, karamel en cacao. Een echte bierliefhebber zal het niet spotten, maar als ze dat doen, zal het alleen duren tot ze de kurk hebben gepoft.


The Bruery 9 Ladies Dancing

In 2008 had The Bruery een idee. Ze wilden een reeks bieren maken op basis van de '12 Days of Christmas'. De eerste, Partridge in een perenboom, raakte die vakantieplanken. Het volgende jaar brachten ze 2 Turtle Doves uit. De volgende, 3 Franse kippen. Enzovoort. Het echt unieke deel is echter het idee achter de serie, omdat het de bedoeling is dat de bieren bij één epische proeverij samen worden geconsumeerd. Dat betekent dat de oudere brouwsels mooi oud worden, terwijl degenen die nog moeten komen een beetje frisser kunnen worden geconsumeerd. Nu wordt het erg, heel moeilijk om iemand te vinden die bereid is deel te nemen aan een van de vroege bieren in de serie, maar je kunt een vriend of familielid starten met het aanbod van dit jaar, 9 Ladies Dancing. De American Strong Ale is een dessertachtige traktatie met cacaokernen, koffie, vanille en lactose toegevoegd in een poging om tiramisu na te bootsen. Misschien maak je er een traditie van en neem je ze elke nieuwe fles voor de komende drie jaar.