Home » Grote Maat Kleding » Kledingwinkels Grote Maten

Kledingwinkels Grote Maten

Er zijn zo veel kledingwinkels met grote maten dat het soms lastig is alles te vinden wat je zoekt. Net als met ander soort shops kun je tegenwoordig zo'n uitgebreid aanbod vinden, dat de keuze soms te groot is (ja, pun intended). Waar je vroeger nog stad en land voor moest afzoeken om ook maar een beetje kleren te vinden die je zouden passen, kun je nu ook online terecht.

Mogelijkheden zijn er genoeg zoals in dit shop overzicht en ook daar vind je winkels met een uitgebreid maten assortiment.

Toch is het voor ons grote dudes soms nog moeilijk om in te schatten of iets gaat passen of niet. Vaak zijn armen of benen te lang voor je lichaam, alleen maar omdat je een XXXL koopt voor de omvang van het kledingsstuk.

Er zijn opties om bijvoorbeeld na ontvangst pas te betalen, zodat je eerst thuis kunt zien hoe het zal staan. Zeker als je in een wat kleinere plaats woont, zoals ik, dan kun je in de winkelstraat in ieder geval niet de juiste maten vinden. Online is dan prettig shoppen, maar weet je weer niet hoe het staat.

Betalen na ontvangst biedt een mooie uitkomst, zeker als je rekening houdt met ook nog eens gratis retourneren. Dan is het gemak helemaal relaxed en kun je het thuis passen, en past het niet? Dan stuur je het gratis terug.

Wat zijn de winkels waar jij altijd shopt? En hoe heb je die gevonden? Als je ons ook weer op weg kunt helpen kunnen we elkaar een beetje steunen in onze zoektocht naar passende en ook leuke kleding.

 

Hoe ik altijd winkels zoek

Mijn zoektocht begint vaak met een zoekopdracht. Ik ben bijvoorbeeld op zoek naar een grote broek, of een T-Shirt. Ik type het dan in bij de zoekmachine en vervolgens komen er een heel aantal resultaten terug. Ik scan meestal eerst even de eerste pagina en op de een of andere manier stat beslist.nl hier altijd tussen. Ik ga daar vaak heen omdat ze veel shops hebben en ook goede filter mogelijkheden wat je wel helpt bij het zoeken.

Ik zoek ook altijd naar goede beoordelingen over het bedrijf, en niet teveel slechte. Zo krijgt een van mijn favoriete winkels bijvoorbeeld een 8.6 gemiddeld voor de bretels. Dat is echt een superscore en een betrouwbare zaak!

Mocht ik daar geen leuke items treffen dan ga ik vaak terug naar de zoekmachine. Maar in plaats van de pagina met zoekresultaten klik ik op het tabje met images. Zoeken door de foto's is ook leuk en wanneer je iets hebt gezocht waar ook Nederlands in de titel voorkomt dan krijg je ook vaak Nederlandse winkels ertussen. Zo kun je snel scannen of er een leuk artikel tussen staat, en kun je snel van winkel naar winkel springen.

Ik slaag bijna nooit voor meerdere items bij één winkel dus zo'n overzicht van winkels, helemaal als je er ook met Afterpay of een andere betaaldienst kunt betalen is dan super.