Home » Grote Maat Kleding » Kleding Lange Mensen

Kleding Lange Mensen

Kleding voor lange mensen heb je overal nodig. Zo ben ik laatst wezen consulteren voor een horeca onderneming. Hij had niet per se exclusief lange mensen in dienst, maar hij had wel een aannamebeleid voor imposante figuren. Hij was namelijk op zoek gegaan naar de beste plekken voor promotie in horeca en kwam er zo achter dat er nog niet zo een specifieke plek was die voor deze doelgroep ging.

Zo kwamen we er op om op te zoek te gaan naar specifieke maat bedrijfskleding om zijn medewerkers te voorzien van een goede maar ook stijlvolle outfit. Het was best moeilijk om hier op in te spelen. De meeste zaken waar we terecht kwamen hadden alleen maar weinig flateuze "tenten" van shirt die de aankleding en de marketing niet echt zouden helpen. Eerlijk, wie zou er dan nog naar binnen willen?

Het is dus een fijne lijn tussen een goede marketing inspanning en een mislukt experiment wat mensen alleen maar weg zou jagen. Maar het is zeker een statement die je maakt en bezoekers zullen dit opmerken. Zij het bewust of onbewust. De juiste kleding promotion voor je restaurant helpt je te laten zien wat er gaande is in je zaak en wat je stijl is.

Stem hier ook je eten op af zodat de beide dingen gezamenlijk zorgen voor een sluitend plaatje.  De beste tip die ik je nog kan geven is dat je een eenduidig verhaal moet uitstralen. Ook niet zorgen dat je iedereen tevreden wilt stellen, maar kies een richting en stick to it. Dat zijn de meest handige zaken om toe te passen in je bar of restaurant.

Als je alleen staat in je eigen toko, dan is het gemakkelijk. Dan kun je meestal je eigen stijl volgen omdat je dat toch al aan zou doen. Misschien kun je alles nog een beetje overdrijven en meer over the top doen dan je normaal zou doen om het wat uitgesprokener te maken. Als je meerdere mensen in jouw zaak laat staan dan is het de moeite waard om eens te praten met ze over hoe ze op het werk verschijnen. Is dit hoe jij je bedrijf naar voren wil brengen? Stel een dresscode op van schoenen tot overhemd (of t-shirt if you so incline) en zorg dat men zich eraan houdt.

Dat zorgen kan rigoreus door mensen naar huis te sturen als ze er ook maar minimaal niet aan voldoen. Klinkt misschien hard, maar het gaat ook hier om de details en dat wil je keer op keer en avond aan avond perfect uitstralen. De beste promotie die je je kunt wensen is nog wel die van de mensen die langslopen en zien hoe het er van binnen uitziet en hoeveel effort je erin hebt gestoken om alles tot in de details te laten kloppen, zelfs de kleding.