Home » Grote Maat Kleding » Grote Maat Schoenen

Grote Maat Schoenen

Grote herenkleding: Schoenen!

Het is een bekend probleem, je bent wat aan de grote kant en hebt erg last met het vinden van leuke schoenen in een winkel. Vaak gaat het dan om sportschoenen van bekende merken die stoppen rond maatje 47. Terwijl er genoeg mensen zijn met maat 48,49,50,51 en zelfs groter. Alhoewel voor mensen met zulke grote voeten er vaak speciaal gemaakte schoenen moeten worden gemaakt.

Waar kan ik grote schoenen online kopen?

Het is vrij gemakkelijk om aan grote schoenen te komen, zolang je maar weet waar je moet zijn! Ik heb dit voor je uitgezocht en hier beneden geplaatst. Mochten jullie zelf suggesties hebben voor nieuwe winkels dan kan je gaan naar de suggestie pagina.

Ik hoop dat het gelukt is om op een bovenstaande winkel een goede schoen te kunnen vinden! Met uiteraard de goede grote maat die bij jou past.

Wat voor soort schoenen zien er niet uit in een grote maat?

Bij grote maten schoenen moet je uitkijken dat de schoenen er niet uit gaan zien als "piposchoenen". Dit kan je tegen gaan door een schoen te nemen met een wat grotere bovenkant en een schoen die vanzichzelf al wat breder is. Schoenen zoals all-stars zien er vaak al wel te groot eruit doordat de schoenen een klein, slank design hebben.